top of page

Darrera entrada... Fase final, avaluació

A la última sessió de classe hem exposat els treballs de grup, en el notre cas l'aplicació per a mòbils i el videotutorial del projecte taller d'hidràulica i pneumàtica de 4t d'ESO que podeu trobar explicats en aquest bloc a l'apartat projecte multimèdia.

Així com també hem fet de tribunal avaluador d'un altre grup de classe, al ser el grup 1 ens va tocar avaluar el grup 6, els quals van presentar un projecte d'electricitat per a 2n d'ESO. Vam fer una rúbrica per poder avaluar de forma objectiva i justificada, tenint en compte tant el projecte multimèdia com la presentació feta a classe.


Finalment, cal fer una autoavaluació del bloc com a instrument de seguiment de l'assignatura. Personalment m'agradaria aportar que ha estat bé utilitzar-lo per a conèixer amb la pròpia experiència aquest sistema, per poder ser conscients de la quantitat de temps que hi has de dedicar, de la dependència a la xarxa, ja que sense internet no pots actualitzar-lo, etc.

Com a eina de reflexió personal de les classes, i així com a professor veure què han après els alumnes, està bé però penso que és millor fer la reflexió els 5 o 10 minuts abans de que acabi la classe, ja que si tens poc temps i no ho fas fins al cap de setmana ja no és el mateix... M'agrada com a eina de seguiment d'un projecte per exemple, en la que cada dia pots pujar una fotografia de l'evolució del projecte amb un petit comentari de com ha anat, si hi ha hagut problemes, etc. Però com a seguiment de tota una assignatura crec que satura estar un curs pendent de actualitzar el bloc.

Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean
bottom of page