top of page

S.14 I després del màster què?

En la sessió del 26 de maig hem tingut l'oportunitat de conèixer les possiblitats que tenim un cop acabat el màster gràcies als ponents que van fer les explicacions:


Primerament s'ha començat amb una breu exposició del funcionament de UPC Alumni (https://alumni.upc.edu/), amb els avantatges que representa, com l’accés a borsa de treball UPC, formació, tallers, orientació personalitzada o jornades de networking.


La Dra. Anna Prades (Gestora de projectes AQU) ha presentat l’estudi de l’AQU sobre Ocupabilitat i competències dels nous docents. Aquest estudi pretén aportar informació sobre la valoració de les competències dels nous docents contractats als centres d’educació infantil, primària i secundària de Catalunya, tant de l’àmbit públic com de l’àmbit concertat i privat.


En la meva opinió va ser interessant conèixer quins punts són els que valoren més el centres a l'hora de contractar. Hi ha diferents taules estadístiques del seu estudi que poden ser molt útils a l’hora de desenvolupar TFM's.


En Xavier Vilalta (Responsable Servei de personal docent dels Serveis Territorials Baix LLobregat) ha exposat el funcionament de la borsa d’interins i ha resolt totes les nostres inquietuds i dubtes.

Per acabar, taula rodona amb 3 ex-estudiants del màster que ens ha aportar de primera mà les seves experiències, 3 professors que fa poc estaven en el nostre lloc. Ens han transmès la seva visió de com han viscut els seus primers anys de feina i les dificultats a les que s’han enfrontat a l’hora de trobar un lloc estable. Les 3 experiències han estat molt diferents les unes de les altres, algunes molt positives i altres no tant. Així, entenc que depèn del centre i departament on anem a parar que tinguem la llibertat o no de poder desenvolupat el que hem après aquest any. Un punt a destacar és que la persona que havia trobat un lloc més estable era la que tenia un nivell més avançat d’idiomes, el fet diferencial que la va permetre accedir al lloc.


Realment treballar a la pública és una carrera, has de anar fent mèrits, complint perfils específics... Estic molt contenta d'haver fet l'esforç (o l'aventura) d'apuntar-me a llistes el març d'aquest any, ara ja tinc un número i em proposo anar assolint coneixements i acreditar els que ja tinc, amb l'objectiu de millorar el meu perfil professional. Pròxima parada, nivell advanced d'anglès i curs competencial de TIC. Seguirem caminant!

Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean
bottom of page